Expositie Duvelhok

Wegens succes is de expositie in het Duvelhok verlengd tot eind oktober! 

Duvelhok bestaat op de kop af één jaar en viert dat met een kleurrijke expositie van Luc Verschuuren. Van 17 juni tot en met 3 september zal er veel nieuw werk te zien zijn van de popartkunstenaar die werkt in de traditie van Andy Warhol en Roy Lichtenstein, maar zich ook laat inspireren door striptekenaars als Hergé en Alex Raymond. Verschuuren heeft voor deze gelegenheid een speciale sofa ontworpen, voor Social Sofa, die tijdens de opening van de expositie zal worden onthuld.

Wie de werken van Luc Verschuuren ziet waant zich in een stripverhaal van flinke afmetingen waarbij zelf het verhaal verzonnen kan worden. Zijn voorliefde voor de strip als uitdrukkingsvorm dankt hij aan zijn verblijf in België, waar hij studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. België, volgens Verschuuren een surrealistisch land, is steeds blijven fungeren als zijn grootste inspiratiebron.